Wie ben ik

Carola Trentelman

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als voeding en leefstijlcoach. Hier haal ik enorm veel energie uit. Ik vind het erg fijn om mensen te kunnen helpen naar dat gene wat ze willen bereiking op voedings/lichaamswensen. Voor de èèn zal dat afslanken zijn, voor de ander misschien juist aankomen en weer een ander wil een beter herstel na het sporten bereiken.
Ik begeleid mannen en vrouwen, voornamelijk die willen afslanken. Vaak is het zo dat mensen al van alles hebben geprobeerd en dat niks meer werk. Vaak gaan ze dan op een koolhydraat arm dieet, maar ons lichaam heeft ook juist koolhydraten nodig. Dan zal u in eerste instantie best wel afslanken maar zodra u weer wat koolhydraten toevoegt zult u merken dat er ook het nodige gewicht bij komt.

Als u besluit om af te willen slanken met mijn hulp, dan gaan we eerst kijken hoe uw eetgewoonte er nu uitziet en zal ik dan tips geven. We kunnen een lichaamsanalyse doen waarin u kunt zien wat uw lichaam minimaal nodig heeft, en hoe uw lichaam er dan nu voorstaat. Daarna gaan wij samen een programma op samenstellen. Wij houden zeker in de eerste periode wekelijks contact en als het allemaal goed gaat kunnen we de intensiviteit wat aanpassen.
Wilt u eerst een vrijblijvend advies, neem dan gerust via onderstaande link contact met mij op of bel/mail mij persoonlijk.

Telefoonnummer: 06-44896922 of maak gebruik van het contactformulier